Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2012 14:41 - Помощ с турмалинов колан
Автор: greenmasterbg Категория: Други   
Прочетен: 10444 Коментари: 0 Гласове:
0



След 10 минути излагане на зона турмалинов колан, постепенно се издига на температурата в областта на талията, започнете да се чувствате приятна топлина. В рамките на 30 минути, температурата на тялото достига 55 градуса по Целзий, което е толерантен, топлина прониква в кожата и се нагрява много забележим.

Болка, скованост, студ и други симптоми изчезват, а вие се чувствате здрави. Когато активна служба, за да се използват клетки от костен мозък ремонт на повредени нерви. Благодарение на колана си, Вие можете напълно да се отървете от всички неудобства на живот и работа, свързани с болки в гърба.

терапевтичен бельо с турмалин -
Как Турмалинът "пълнеж" на колана?

Турмалин влакна (основа на медицинско бельо с турмалин) има една мощна функция на дългосрочен инфрачервена izlucheniya.Pri това влакно стимулира освобождаването на отрицателно заредени йони. Това гарантира, попълване на жизнеността на човешки кожни клетки:

- Подобрява функцията на капилярните съдове
- Баланс между хемоглобина и кислород
- Ускорява растежа на клетките, тъканите ремонт
- Подобряването на здравето на

Ако страдате от невралгия, умора, ревматизъм, възпаление, екзема, изпитват проблеми със запек, опитайте се да лекуват стари травми, продукти с турмалин - това е нещо, което наистина може да помогне - турмалинов колан.

Колкото по-удобен терапевтичен бельо?
Можете да го прилагат в ежедневието, без прекъсване на серията от случаи и движения. Вие просто поставете върху дрехите и тя работи.

Колан с турмалин излъчва мека топлина на изцеление, т. нар. дълги вълни инфрачервена радиация. Тук е самият човек е продукт на такъв вид на "енергията на батерията"! Това много на тази необичайна собственост на натурална минерална - да се натрупват и отделяне на топлина, което води отвън - от топлината на човешкото, слънчева или дори обичайния набор на парно отопление ...

Тъй като турмалин попада в текстилни продукти?
Първо, той е зашит кристали от турмалин. На второ място, това е по специална технология на "Liquid" турмалин, когато нишките на плата тъкани микро-кристали от турмалин.

В допълнение, този продукт се използва силата на терапевтични ефекти на магнитен (магнити, пришита в тъканите).

На физическо ниво, ние получаваме - вазодилатация, отпускане на гладката мускулатура на вътрешните органи и кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и циркулацията на лимфата.

Какво означава това за нашето здраве?
Всяка клетка е под такова влияние, започва да работи по-активно, защото тя получава допълнително храна, ускоряване на обменните процеси, които активно се показва "Екстра" вещество - токсини.

Всичко това укрепва имунната система се настройва към правилния начин на нервната система. Ние получаваме един ефект, подобен на ефекта на масаж и акупунктура ефект на излагането на биологически активни точки.

На ментално ниво, лицето получава възстановяване и укрепване на биополето, увеличаване на защитата от вредното въздействие на енергия на други хора, geopathic зони, електромагнитни влияния.

Под влияние на турмалинов колан продукти, активират енергийните канали и меридиани. Тези, които са отговорни за движението на Ци в тялото ни, според древните китайски учения. Когато потокът на енергията във възстановената орган - отидете на претоварването на органите и тъканите, както и облекчава болката.

Увеличава издръжливостта, намалява стреса, подобрява съня, намалява износването на ставите, напрежение в мускулите е отстранена, се подготвят ефект върху тялото.

Едновременния ефект на множество активни компоненти (отрицателно заредени йони (аниони), дълги вълни инфрачервена радиация, microcurrents, отделяне на микроелементи) осигурява добър дълготраен ефект на възстановяване.

Освен това, аз не мога да спомена още нещо - продукт, в този случай, колан - е универсален инструмент за линейка във всяко семейство. Винаги можете да премахнете болката, лечение на травма, облекчаване на възпаление от нараняване, намаляване на отока и др.
Кои болести се прилагат с турмалин?
Медицински бельо с турмалин, по-специално, се подобряват с турмалин, има голяма възможност за прилагане:

    херния на междупрешленните дискове;
    Кокс артрит;
    болка в таза;
    артроза на коляното;
    болка в мускулите на бедрото и на бедрата;
    ишиас, невралгия;
    спазми бедрения мускул;
    изтръпване и студенина на пръстите на краката;
    подуване на краката;
    хемиплегия в лежащи пациенти;
    Хранителна крак;
    фрактури;
    остеопороза;
    Разширени вени на долните крайници;
    нервно напрежение, стрес, умора;
    остеохондроза на гръдната и lumbosacral гръбначния стълб;
    проблеми в коремните и тазовите органи, гинекологични сфера;
    простатит;
    Slagging на черния дроб, бъбреците, жлъчния мехур и червата;
    изтръпване и студенина на пръстите на ръцете;
    лоша циркулация на кръвта през кръвоносните капиляри;
    адаптивно регулиране на тялото, когато се движат, и полети за туристи и хора, свързани с пътуване.


Коланът е "работи" върху най-важната област на нашето тяло - в областта на гръбначния стълб и стомашно-чревния тракт. Както знаете, възстановяване на нервните връзки в гръбначния стълб, ние можем да окажат положително въздействие върху работата на всички органи на нашето тяло, защото тази част на гръбнака е "главното лице, отговорно" за тялото, е отговорен за провеждането на нервните сигнали от мозъка до всяка клетка на тялото. След като е установено, че на проводимостта, ние можем да решим много проблеми с много различни органи и системи, които се нуждаят от нашата помощ ...

Коланът може да се носи само в областта на талията и корема, и могат да отидат на него, той лежеше по цялата дължина на гръбначния стълб. По този начин, ние работим с проблемна област на прешлените и нервните корени по протежение на гръбначния стълб.
Разлики между талията с колан и турмалин с био фотони
Уместно е да кажете няколко думи за разликата между талията с колан и турмалин с био фотони, и, за разлика от, мисля, че в полза на последния.

Коланът има голямо био фотоните се "работната повърхност", ние може да повлияе на цялата ни гръбнака веднага, по едно време (ако ние се разлагат по цялата дължина на колан за гърба).

Колан с турмалин има две капка зони - зона на гърба и коремната област, като по този начин разпредели по гръбнака си, ще получите само частично припокриване на гръбначния стълб в една сесия.

Но тук ние трябва да вземе предвид такъв момент - сега с био фотони функционира гладко и се чувстват приятно (или парене), не, можете да го използвате през цялата нощ (по време на сън.

Колан с турмалин не е предназначен за такова продължително излагане, неговата задача е да се затопли областта на тялото, и в относително кратък период от време - да засили всички процеси.
Колко време да се използва колан с турмалин?
Време, индивидуално избрани съсредоточи своето внимание основно върху тяхното здраве. Различни хора - различни чувствителност на кожата и различни реакция и времето на излагане.

Време на първите сесии на 5-10 минути, 2 пъти дневно. След 7 дни, по време на една сесия може да се увеличава до 10-15 минути 2 пъти на ден, една седмица по-късно - около 15-20 минути, и поддържа такъв режим в продължение на 3 месеца. След един месец почивка, курсът може да се повтори след един и същ режим на действие.

По този начин, разходите само 10-20 минути на ден, в рамките на 28 дни за ежедневна употреба, може да реши много здравословни проблеми - просто, безболезнено, напълно безопасно.
Времето е много лесно да се прилагат
Необходимо е да се овлажнява центъра на турмалин зона. Така че процесът на производство на топлинна енергия от турмалиновия колан ще се стартира скоро, но не можете да намокрите водата сега, в този случай, предварителната фаза на загряване ще отнеме повече време.

Обикновено след около 10 минути има забележимо усещане за топлина и изгаряне. В съответствие с индивидуалното състояние на организма може да се коригира дължината на колана.

Инструкцията гласи: "Ако след началото на турмалин зона се появява на кожата, парене усещане е нормално и не предизвиква вреда на кожата в областите, където беше използвани на колана, може да има е зачервяване на кожата, зачервяване и усещане за парене са нормални След.. премахване на колана, те ще изчезнат за 3-4 часа "

Какво правят хората с висока степен на чувствителност на кожата?
Можете да опитате точно преди първото използване на новия колан, внимателно почистете повърхността за работа с влажна кърпа. Има становище, че силно усещане за парене в новия продукт се дължи до най-малкия прах от турмалин, който остава на повърхността на плата в производството на продукти, и че то може да предизвика тежка изгаряне.

Ако изгаряне е много дразнещо за кожата - можете да използвате колан (и всякакви други дрехи с турмалин), то не е пускането на голо тяло, и тънък плат, като тениска.

Функции и противопоказания за използването на колан
Въпреки очевидната си простота и пълна безвредността на лечението с турмалин, все още има някои функции и противопоказания, да се знае и да се вземат предвид:

    Продукти с турмалин не се използва висока температура, склонност към кървене, нарушения на чувствителност на температурата, както и в области, където има увреждане на кожата.
    При остри увреждания на меките тъкани са турмалин могат да се използват не по-рано от 24 часа след травма
    Не използвайте турмалин, по време и след хеморагичен инсулт
    Не използвайте за хипертиреоидизъм
    Внимание - ако пейсмейкър и склонност към алергии
    В области на кожата, където продуктите се прилагат с турмалин, тя може да бъде зачервяване на кожата. Зачервяване и усещане за парене са нормални. След премахване на колана, те изчезват след 3-4 часа. Но със силно усещане за парене, могат просто да поставят колан между кожата и тъкан (да носите колан с турмалин директно върху дрехите). Загряване да бъде силен, но да не са прекомерни, според чувствата си - удобна, това е важно.
    Да не се накисва във вода за дълго време. При измиване не използвайте каквито и да е прах, сапун или белина. Само топла вода с температура от 40 градуса. С този метод на измиване на ефективността на продукти турмалин се запазва.
    Бременни и кърмещи жени трябва да се въздържат от използването на колана.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: greenmasterbg
Категория: Бизнес
Прочетен: 106121
Постинги: 19
Коментари: 3
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930