Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2012 14:38 - Турмалинов колан и наколенки
Автор: greenmasterbg Категория: Други   
Прочетен: 6504 Коментари: 0 Гласове:
0



Турмалинов колан

    Дълги вълни инфрачервена радиация създава турмалинов колан, която турмалин започва да се излъчва от организма, когато се нагрява, отрицателни йони, магнитно поле, които проникват в дълбоките слоеве на кожата, унищожаване на активните радикали и други вредни вещества. Това създава ефекта на резонанса абсорбция, която насърчава релаксация на гладката мускулатура на вътрешните органи и кръвоносни съдове, е дълбоко  активиране на меридианите на енергия, разширяването на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и потока лимфата, увеличава кислорода в кръвта, активира на мощност клетки, регулира нервната система, засилва на имунната функция клетка, както и въздействието е подобна на процедурите на УО
    , пръст, акупресура, медицинското обгаряне с билки и на акупунктурни плевелите в градината цигари в китайската медицина.

    На турмалин зона възстановява и подхранва човешкото биополе, намалява вредното въздействие на geopathic, био-енергия, пулс и електромагнитни ефекти. Използването на на турмалин продукти стимулира функцията на остеобластите, което допринася за възстановяване на ставите и костите клетъчната функция подобрява синцитиален сплит вътреставни пространство, допринасят за освобождаването на синовиалната течност и по-добро смазване на ставните повърхности.

    Благодарение на този ефект за нормалната циркулация на кръвта и Ци енергия, елиминирани симптоми, причинени от излагане на студ и влага се елиминират задръстванията и облекчава болката. Увеличава издръжливостта, намалява стреса, подобрява съня, намалява износването на ставите, напрежение в мускулите е отстранена, се подготвят ефект върху тялото.

    Едновременния ефект на множество активни компоненти (отрицателно заредени йони (аниони), дълги вълни инфрачервена радиация, microcurrents, отделяне на микроелементи) осигурява добър дълготраен ефект на възстановяване.

    Продукти турмалинов колан и турмалинови наколенки работи без връзка към източник на енергия се таксува на нд или всеки източник на топлина (радиатор, една желязо до 60 градуса по Целзий. Една вечна батерия на слънчевата енергия. Стига до 3 часа на слънчева таксуване за експлоатация 7-10-ден на продукта.

Турмалинов колан

Показания за употреба:

    херния на междупрешленните дискове;
    Кокс артрит;
    болка в таза;
    артроза на коляното;
    болка в мускулите на бедрото и на бедрата;
    ишиас, невралгия;
    спазми бедрения мускул;
    изтръпване и студенина на пръстите на краката;
    подуване на краката;
    хемиплегия в лежащи пациенти;
    Хранителна крак;
    фрактури;
    остеопороза;
    Разширени вени на долните крайници;
    нервно напрежение, стрес, умора;
    остеохондроза на гръдната и lumbosacral гръбначния стълб;
    проблеми в коремните и тазовите органи, гинекологични сфера;
    простатит;
    Slagging на черния дроб, бъбреците, жлъчния мехур и червата;
    изтръпване и студенина на пръстите на ръцете;
    лоша циркулация на кръвта през кръвоносните капиляри;
    адаптивно регулиране на тялото, когато се движат, и полети за туристи и хора, свързани с пътуване.

Приложение на турмалиновия колан:

Навлажнете централната част на турмалин зона.

Обикновено след около 10 минути има забележимо усещане за топлина и изгаряне. В съответствие с индивидуалното състояние на организма може да се коригира дължината на колана.

Продуктите могат да бъдат използвани без мокрене с вода. В този случай, преди началото на топлина върху кожата отнема повече време.

Ако след началото на колана се случва в усещането за парене по кожата, това е нормално и не причиняват никаква вреда на кожата. В областите, в които се използва колан, може да има зачервяване на кожата. Зачервяване и усещане за парене са нормални. След отстраняване на колана, те ще изчезнат за 3-4 часа.

Време на първите сесии на 5-10 минути, 2 пъти дневно. След 7 дни, по време на една сесия може да се увеличава до 10-15 минути 2 пъти дневно и да продължи да функционира така, че в продължение на 3 месеца. След един месец почивка, курсът може да се повтори след един и същ режим на действие.

Турмалинови наколенки

Показания за употреба:

    болка в мускулите на бедрото и на бедрата;
    невралгия;
    мускулни крампи на краката;
    изтръпване на пръстите на краката;
    намаляване подуване фута;
    meteozavisimye болка в краката;
    хемиплегия в лежащи пациенти;
    трофични нарушения на крака;
    лоша циркулация на кръвта през капилярите,
    навяхвания;
    бурсит;
    деформира артрит;
    endarteritis;
    фрактури;
    ревматичен и ревматоиден артрит;
    артроза на коляното, глезена, тазобедрената става, рамото, лакътя;
    Разширени вени на долните крайници;
    нервно напрежение, стрес, умора;
    болки в кръста, дискова херния;
    изтръпване и студенина на горните и долните крайници;
    periarthrosis рамото;
    лакът проблеми;
    epicondylitis;
    продължително излагане на студ

Улесняване на местната умора турмалинови наколенки и болката, подобряване на адаптивна настройка на организма за прелези и полети за туристи и хора, свързани с пътуване.
Приложение:

Първо, вие трябва да се овлажнява центъра, отделяне на топлина от турмалинови наколенки. След това ги определя директно върху ставите, където има болка. Обикновено след около 15 минути има забележимо усещане за топлина и леко парене. В съответствие с отделна държава, за да се регулира дължината на тялото може да използва.

Продуктите могат да бъдат използвани без мокрене с вода. В този случай, за да подчертае своята топлина, изисква по-дълго време.

Ако след прилагането на кожата усещане за парене, то е нормално и не причиняват никаква вреда на кожата. В области, където са били използвани коляното, може да има зачервяване на кожата. Зачервяване и усещане за парене са нормални. След отстраняване на коляното, те изчезват след 2-3 часа.

Време на първите сесии с турмалиновите наколенки на 10-15 минути 2 пъти в денонощието, 7 дни, може да донесе една единствена сесия 15-20 минути, 2 пъти на ден, след една седмица в продължение на 20 минути три пъти на ден и поддържа такъв режим в продължение на 3 - месеца. След един месец почивка, курсът може да се повтори след един и същ режим на действие. С добри издръжливост могат да носят наколенници за през нощта на 8 часа.

Турмалин са в областта на шията

Показания за употреба:

    умора, нервно изтощение;
    вегетативно-съдовата дистония;
    отслабване на зрителната острота;
    слухови увреждания;
    с активна умствена дейност;
    хипотиреоидизъм;
    хроничен тонзилит;
    Атеросклероза на мозъчните съдове;
    цервикална остеохондроза;
    херния на междупрешленните дискове;
    изтръпване и студенина на горните крайници;
    periarthrosis рамото;
    болка във врата и interscapular региона;
    главоболие се дължи на психически и емоционални фактори;

Турмалин на шийката на матката капачки улесни местната умора и болка, подобряване на адаптивна настройка на организма за прелези и полети с туристи и хора, свързани с пътуване.

Приложение:

Първо, вие трябва да се овлажнява центъра, като топлината на лигавицата на шийката на матката турмалин. След това се определя директно върху кожата в мястото, където има болка. Обикновено след около 3-5 минути има забележимо усещане за топлина и леко усещане за парене. В съответствие с индивидуалното състояние на организма може да се коригира дължината на наслагването.

Продуктите могат да бъдат използвани без мокрене с вода. В този случай, за да подчертае своята топлина, изисква по-дълго време.

Ако след прилагането на кожата усещане за парене, то е нормално и не причиняват никаква вреда на кожата. В области, където са били използвани на маточната шийка плочи, може да има зачервяване на кожата. Зачервяване и усещане за парене са нормални. След отстраняване на маточната лигавица, те изчезват след 2-3 часа.

Време на първите сесии на 3-5 минути 2 пъти в денонощието, 7 дни може да бъде удължен, добавяйки минута на всеки 7 дни и да се приведат с една единствена сесия 5-7 минути 2 пъти дневно и продължава напред, като този за 3 месеца. След един месец почивка, курсът може да се повтори след един и същ режим на действие. С добра издръжливост разрешената употреба на шията ленти за 10 минути два пъти на ден в продължение на 3 месеца.

Строго забранено е за дълго време, за да накиснете във вода. Не трябва да се използва за пране на прах за пране, белина и сапун. Препоръчителни леки миещи средства в чиста вода (измиване време в рамките на 5 минути). Температурата на водата до 40 градуса по Целзий. Този метод на измиване не засяга ефективността на турмалин продукти.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: greenmasterbg
Категория: Бизнес
Прочетен: 105968
Постинги: 19
Коментари: 3
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031