Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 10:32 - Защо ни е нужен йонизатор на въздух
Автор: greenmasterbg Категория: Други   
Прочетен: 7023 Коментари: 0 Гласове:
0



През последните години, въздушни йонизатори се превърна в един от най-популярните уреди. И това е напълно заслужено, защото йонизатор на въздух помага за значително подобряване на качеството на въздуха, който дишаме на закрито, да се намали разпространението на вирусни инфекции, за укрепване на устойчивостта на организма към ефекта на опасностите за околната среда.

Кой се нуждае от повече йонизатор на въздуха?

Преди всичко - деца, възрастни или изтощени хора, страдащи от хронични дихателни и сърдечно-съдовата системи.

Второ, йонизатор се препоръчва за всички хора по време на грипни епидемии и разпространение на респираторни заболявания, особено тези, които работят в компютъра или гледане на телевизия повече от 2 часа на ден.

И трето, йонизатор се препоръчва на хора, по-голямата част от деня са в затворено помещение.

Защо този уред? Ние всички знаем, колко приятно е да се диша в планинските райони, на брега, в иглолистна гора. Въздухът в тези области като богат на отрицателни йони на кислорода и отдавна се използва в целите на здравеопазването.

В затворени пространства броя на полезните отрицателни йони обикновено 10-15 пъти по-ниски от канализация. Постоянното вдишване на въздуха води до на йонна недостатъчност и причинява сериозно заболяване при хората. Намален имунитет, човек старее преждевременно, преди да умре.

Подобряване на положението, просто наречен йонизатор. Когато използвате това устройство, значително намалява риска от остри респираторни инфекции и други вирусни инфекции, елиминира факторите, които причиняват алергични реакции, по-лесно дишане, подобрява защитните функции на организма. Освен това, йонизатор намали на електростатично напрежение от включените монитори и телевизори, и много по-малко вероятно болестта, "дисплей болест."

Въздухът се почиства от прах, който се отрицателно заредени и сетълмент на пода и стените, а не виси във въздуха и се вдишват от човешките бели дробове. Това е така, защо, когато използвате това устройство трябва често да избършете стените и подовете, премахване на прах. Сам йонизатор трябва да се почистват с влажна кърпа, намокрена с перилен препарат, а след това - със суха кърпа.

Битови въздушния йонизатор трябва да се използва правилно. Прочетете инструкциите за работа с устройството, преди да го включите. Не забравяйте, че в някои случаи могат да бъдат използвани, йонизатор на въздуха.

В частност, той е противопоказан при хора с рак, тъй като улеснява бързото развитие на тумори. Интересно е обаче, че в отсъствието на злокачествени заболявания, това устройство е ефективна превенция на рака.

Да не се използва въздушен йонизатор при повишаване на телесната температура при хората, не толкова да предизвика още повече топлина и деградация. Въпреки, че цялостното възстановяване на използване на това устройство ще бъде по-бързо.

Забранено е да използвате йонизатор в присъствието на хора в много прашна и задимена стая, защото йонизация на праховите частици проникват дълбоко в белите дробове. В такива случаи, йонизатор се препоръчва да се включват липсата на хората. След известно време, бактерии и прах ще се установи на повърхността, положително заредени - на пода, радиатори, и стаята ще се диша чист въздух и да се направи почистване.

Някои хора са показали, индивидуална особеност на йонизатор на въздух. Затова, сесии трябва да започне с малки интервали от време и наблюдение на здравословното им състояние. Ако се чувствате зле да се консултират с лекар по отношение на бъдещото използване на йонизатор.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: greenmasterbg
Категория: Бизнес
Прочетен: 106155
Постинги: 19
Коментари: 3
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930