Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2012 15:47 - Сок от алое - 10 причини да го пием
Автор: greenmasterbg Категория: Други   
Прочетен: 21546 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 16.07.2012 21:35


Представете си, ако разделите алое листа на две и да изтръгне гела директно от завода. Това е, всъщност, е ключов продукт - гел от алое вера за пиене. Този гел е много ценен, освободен от кожата, е първият продукт, който получи сертификат за съответствие на Международния научен съвет за алое (Международен научен съвет за алое). Завинаги ни предоставя с продукта, както е в близост до природата. Доказателството за това, самата централа. Прочетете тази статия и ще знаете какви са 10 причини защо трябва да се пие гел от алое вера. Може би разбирате защо Алое Вера се нарича "лечебно растение."

10. Активира дейността на чревния
Алое вера има положителен ефект върху червата, което позволява лесно и ефективно премахване на токсините от тялото. Това е така, в повечето случаи решава проблема на дискомфорт и болка, свързана с чревни проблеми.

9. Насърчава здравословно храносмилане
Здравето на храносмилателната система гарантира усвояването на хранителни вещества в кръвта, която се съдържа в храната, консумирана от нас. Недвусмислен клинични доказателства, че алое вера гел насърчава най-ефективното усвояване на тези вещества, предимно протеини в червата. Убеден съм, че благодарение на Алое Вера гел, и други вещества се абсорбират по-лесно.

Осем. Влияе на чревната микрофлора
Алое Вера има способността за естествено регулиране на работата на много органи и особено на червата, осигуряване на нормален живот за живот в него колонии от бактерии и дрожди. Често в жизнения цикъл на тези организми, по различни причини, дисбалансът се формира, което води до здравословни проблеми. Подобно на пробиотични бактерии, алое вера помага да се възстанови предишното равновесие.

7. Ефект върху кожата
По времето на създаването си, дълбоко в епидермиса, кожните клетки са доста големи и пълни с живот. Но след 21-28 дни (нормална кожа), достигащи до повърхността, те изглеждат бледо подобие на себе си. Те стават тънка, чуплива слой кератин, който в крайна сметка люспи. Aloe Vera Gel съдържа голямо, от жизненоважно значение за основната хранителна съставка на клетката, която поддържа здравето на кожата и способността му да изпълнява функциите си ефективно, и помага тя да изглежда красива!

6. Подобрява дейността на фибробластите
Фибробласти - клетки в кожата и участват във формирането на определени влакна като колаген и еластин. Тези влакна дават своя характерна структура и еластичност на кожата. Това е глоба от козметична гледна точка, но също се споменава влакна са важни за заздравяването на раните. Те създават тъкане (база), които се втурват към затваряне на раната клетки. Алое вера ускорява образуването на фибробластите, и те създават повече влакна. Чрез влиянието на Алое вера времето, необходимо за заздравяване на рани, намалява около 3 пъти.

Пет. Притежава антивирусна активност
Под прикритието лист от алое вера гел е полизахарид (дълга верига от захар). Той е в състояние да ни предпази от атаки на различни вируси, като се започне от прости вируси, които причиняват заболяване, вътрешен, и завършва с по-сложни вируси. В Съединените щати са били в състояние да извлече от екстракт от алое вера на захарта и обработва в медицината. Но, всъщност, не е необходимо да включите сок от алое в "чудо хапче": използването на алое вера гел е ефективен в същата степен.

4. Той има аналгетични и противовъзпалителни свойства
Сред веществата, съдържащи се в алое вера, са няколко вещества с обезболяващо и противовъзпалително действие, за да се улесни състоянието на много хора, които страдат от болка.

Три. Отличен източник на минерали
Списък на минерали в алое вера, са калций, натрий, калий, желязо, хром, магнезий, манган, мед и цинк. Фактът, че Алое Вера расте в райони, където почвата съдържа големи количества от тези минерали и неговите корени са в състояние да ги поеме и да ни изпрати в по-достъпен вид.

Две. Отличен източник на витамини
Aloe Vera Gel съдържа разнообразие от витамини А, С, Е, фолиева kaslotu, витамини, включително определено количество витамин В12 е много рядко в растенията. Много от тези витамини не се съхраняват в организма, и ние трябва редовно да ги получава от храната, която ядем. Какво би могло да бъде по-добре от пиене на дневна сума от Алое Вера Гел естествено укрепване на имунната система и премахване на физиологичен стрес, генериран от наличието на антиоксиданти в организма (свободните радикали)!

И накрая, причина номер едно защо трябва да пият гел от алое вера:
А. Алое Вера - физическо напитка, която укрепва здравето на
Когато пием гел от алое вера, ние имаме цял куп критични компоненти за по-голямата част липсва в нашата храна). В гел от алое вера включва 19 от 20 аминокиселини, необходими за лицето, а седем от осемте невъзобновяеми киселини, които просто не се произвеждат в тялото. Но нашето тяло трябва да ги получите в достатъчни количества, за да осигури ефикасна работа на комплексни системи на ензимите. Това означава, че условието е абсолютно нормален живот на организма, е наличието на тези вещества в него. От гледна точка на потребителя, крайният резултат от използването на гел от алое вера - страхотно чувство за здравето, който обикновено е съпроводено с подобрена устойчивост на болести и способност да се справя с тях.



Гласувай:
0



1. анонимен - Ugg Outlet
26.10.2012 14:30
vzjalyrkv
http://www.buybootugg.com/ Cheap Ugg
http://www.uggboots-discout.com/ uggs for sale
http://www.cheapbootugg.com/ Cheap Ugg
http://www.uggboots-winter.com/ Cheap Ugg
http://www.winter-uggboots.com/ Ugg Sale
http://www.uggbootsbuyalot.com/ Ugg Boots
http://www.backuggboots.com/ Cheap Uggs
http://www.uggbootstoback.com/ Uggs Sale
http://www.uggbootsaledollar.com/ uggs outlet
http://www.discountbootsale.com/ Cheap Uggs
http://www.shoesforwinter.com/ Cheap Ugg Boots
http://www.bootsonline-ugg.com/ uggs outlet
http://www.bootoutletssale.com/ Uggs
abgpnrdtz
http://www.buybootugg.com/#rlaomsfnf - Ugg Boots
http://www.uggboots-discout.com/#tsaooqzgz - uggs outlet
http://www.cheapbootugg.com/#dbhsadnyb - Ugg Boots Sale
http://www.uggboots-winter.com/#etztpvjzy - Cheap Uggs
http://www.winter-uggboots.com/#kwmtvzljw - Uggs
http://www.uggbootsbuyalot.com/#bxexaabhz - Cheap Uggs
http://www.backuggboots.com/#ceccraxqc - uggs for sale
http://www.uggbootstoback.com/#lwxphmyxc - Cheap Ugg Boots
http://www.uggbootsaledollar.com/#evehzsjsz - Cheap Ugg
http://www.discountbootsale.com/#ttmmnalkr - uggs for sale
http://www.shoesforwinter.com/#lfgkwkddp - Cheap Ugg
http://www.bootsonline-ugg.com/#bwrkzmutg - Ugg Sale
http://www.bootoutletssale.com/#rfnepqazr - Ugg Outlet
zhmcdylmx
<a href=http://www.buybootugg.com/#uxeoctmpl>Cheap Ugg</a>
<a href=http://www.uggboots-discout.com/#vtpbyzgtj>Ugg Outlet</a>
<a href=http://www.cheapbootugg.com/#agqlnquan>Uggs Outlet</a>
<a href=http://www.uggboots-winter.com/#noeulnvjf>Uggs</a>
<a href=http://www.winter-uggboots.com/#iqlejfurl>Ugg Outlet</a>
<a href=http://www.uggbootsbuyalot.com/#mgqsgbzoj>Cheap Ugg</a>
<a href=http://www.backuggboots.com/#hllwzaypp>Cheap Ugg</a>
<a href=http://www.uggbootstoback.com/#qypqszwgr>Ugg Boots Sale</a>
<a href=http://www.uggbootsaledollar.com/#xfzuwbnkn>Ugg Boots</a>
<a href=http://www.discountbootsale.com/#omhprsldz>Cheap Ugg</a>
<a href=http://www.shoesforwinter.com/#lxsdapkyy>Cheap Uggs</a>
<a href=http://www.bootsonline-ugg.com/#yesfyxhzc>Uggs Sale</a>
<a href=http://www.bootoutletssale.com/#hoqarvytt>Uggs</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: greenmasterbg
Категория: Бизнес
Прочетен: 106097
Постинги: 19
Коментари: 3
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930