Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2012 07:25 - Гаранции на входната врата
Автор: greenmasterbg Категория: Бизнес   
Прочетен: 955 Коментари: 0 Гласове:
0



Гаранции на входната врата. Преглед статия.

Един от най-честите въпроси, които могат да бъдат чути от клиента: "Каква е гаранцията на стоманени врати? Въпросът за очевидната си простота, всъщност е доста сложна. Опитайте се да разберете повече.

В рекламата, която е пълна на всички повече или по-малко свързани с изграждането на публикацията, почти всяка реклама на стоманени врати, можете да видите доста големи и акцент думите: "Гаранция - ... година" В този случай е по-малка фирма, гаранцията вече. Категории отчети - 5, 10 години ... дори прескача доживотна гаранция ...

То е ясно, че стоманената врата - продукт, който не е на години. На клиента се отнася за това кой ще дойде да му помогне, ако, не дай Боже, нещо се случва. Ето защо, "кълват" наивни потребители в реално силно изявление, без да обръща внимание на факта, че фирмите често не дори има име. Вместо името може да се види: "въз основа на отбраната предприятие", "Металорежещи машини", "Изработка съоръжение," или просто "от фабриката на производителя". Тук първото "засада" - Виж, ако могат да бъдат сериозни за компанията, която няма име, не шоурум и се свържете с мобилни телефони се променят на всеки шест месеца? Тогава вие ще намерите такова дружество, и ако го намерите, ще бъде в състояние да направи рекламация?

Добре, "nouneymami ясно, сега нека се опитаме да видим какво се предлага от фирми, които имат най-малко име? Опитайте се да попитам консултант към детайла, което също така включва обявената гаранция? В 90% от случаите, вие сте склонни да се отговори, че претендира за 5-10 години - е гаранция само за метал, ключалките и гаранция на финала в най-добрия случай - години. Например, колко производителят дава толкова много и даваме. Тази позиция е по-честен от първия, но това е доказателство, че компанията се опитва да се отърси от бремето на гаранцията и отстраняване на проблеми. Напротив, сервизен отдел не е и правя ремонти същите работници, които инсталират вратата в свободното време. В този случай,, ако ключалката ще спре да работи поради пристрастие вратата, гаранцията е на 10 години и не си спомняте, и се отрече от факта, че ключалката е лошо. Вратата не е счупено? Loops не идват? Съжаляваме, но гаранция за нищо структура, която да направи ...

А сега да разгледаме и трети вид фирми: тези гаранции, в зависимост от конфигурацията. Като правило, това са големите фирми с познато име, с множество офиси и обособен отдел гаранция. Рискът, че утре фирма "изпари" е малък, и се грижи за доброто име не се отпуснете. Тези фирми, включително и нашата, имат индивидуален подход към различни модели и в зависимост от тези периоди форма на гаранция. Въпреки това, и това не е никак лесно и очевидно. Дяволът, както знаем, е в детайлите ...
И така, как трябва да формират гаранция на стоманена врата?

Въпросът е наистина много прост и не причиняват много спорове (включително и ние в рамките на фирмата). Има два подхода - цялостна гаранция за всички или избухна гаранция.

Ясно е, че различните елементи на вратите имат различен период на нормална експлоатация. Например, на самата врата, която е метална конструкция, лесно може да служи 20 години, и тюлени може и три години, за да падне. Тялото на цилиндър заключване разгражда изключително редки и скъпи, цилиндъра не може да продължи. Но ако гаранцията разделена на елементи, имащи проблем със съвместимостта, защото на вратата всички елементи са свързани. Да предположим, че дадохме гаранция от уплътнението на 2 години и 5 години на ключалките. Логично е, че за две години клиентът може да промени печат (гаранция вече не е валидно), но чрез промяна на пломбата ще се нуждаят от корекция брави. Заключване е все още в гаранция. Какво е интересна за нас, за да отида и да извърши корекция, ако не се започне от нас? И ако клиентът ще запечата лепило веднъж седмично?

Има и друг вариант - на гаранционния печат вече не е валидна, но клиентът може да я промени, само като се обадите на обслужване на клиенти за пари. В действителност - налагането на услугата, но иначе нямаме основание да даде гаранция в замъка за повече от уплътняване.

Друг пример - цилиндри и брави. Въпросът често възниква: "Да ви гарантира замъка 10 години, и на цилиндър, например," Кале английски "2 години предположим,, че ключалката ще се гарантира в продължение на 10 години и цилиндрите за две години, аз променя моята собствена.." Какъв е резултатът? Клиентът променя цилиндър, поради неправилна инсталация, той скоро се разбива (пръчки). Вратата трябва да се отвори. Кой е виновен? Цилиндър или заключване? Трябва да сме свободни да се отвори и ремонт на вратата? Как да се докаже, че вината цилиндър, особено след raskurochili аутопсията?

Затова започна да дава пълна гаранция. За основната точка на референтните предприетите брави, допълнителни - nekotrye покритие, както и събирането (+ ключалки) се разглеждат като едно цяло. Това е, с цилиндър заключване Cisano кале е един заключване, както и с цилиндъра Cisano Evva е друг замък. Цифрите в таблицата периодите гаранция всъщност имат две функции: първо, това показва нашето отношение към надеждността на механизма, и от друга страна, за насърчаване на клиент да закупи високо качество, рискът от провал е по-ниска.

Надявам се, че е ясно обяснено нашия подход. Сподели структура, ключалки, цилиндри, уплътнения и завършва изключително проблематично. Единственото нещо, което може да "направи" - завършва, но качеството на продукцията на "независим" няма щети (изключение - закупени от местни производители евтини панел). Фурнир не люспест кора лак. Затова, украсата е включена в общия комплекс.

Доколкото знам, само една фирма последва нашия пример и осигурява пълна гаранция, и други фирми правят дизайн дивизия, замъци и довършителни. В брошурата им често гордо сочи с гаранция от 10 години, но по-близък поглед разкрива, че това е гаранция само за структурата. Защити и всичко останало имат много по-малко време гаранция, и как да се постигне съвместимост - Не знам. Също така, знам, че на една голяма фирма, където гаранция независимо от врати - 1 година.

Обобщавайки, можем да кажем следното: по наше мнение, гаранцията на продукта трябва да бъде единна. Този подход има някои недостатъци, но също така и редица безспорни предимства. Клиентът купува не само на врата, но също така и техническа поддръжка. Логично е, че за прилични пари и услуги също трябва да бъде достоен. Отделно същия подход е много атрактивна за компании с лошо обслужване на клиенти, или без него, тъй като тя позволява да се рекламира ефективно и по-бързо решаване на проблемите на факта на тяхното възникване. Съответно, отделна гаранция основно много малки фирми и "nouneymov" тип "въз основа на предприятието на отбраната."

И в крайна сметка даде някои отговори на често задавани въпроси:

"И ако апартамента obvoruyut? В този случай, какво да кажем за гаранция и за какво ще се изрази?

Това не се покрива от гаранцията. Разрушаване на вратата (по какъвто и да е начин) не зависи от нас. Това означава, че можем да предприемем редица мерки, за да се справи трудност, но да се създаде добра защита не може да. Мога само да дава препоръки за повишаване на безопасността, например - за да настроите алармата.

"На Запад, например, застрахователната компания ще заплати обезщетение на собственика, ако собственикът на устройството, използвано за намаляване на риска от кражба или унищожаване на имущество ...

Точно така - сух е застрахователно дело. Винаги съществува риск от кражба, както и оценка на риска - е пряка отговорност на застрахователното дружество. Ако вратата не е достоверно, и рискът е голям - отказ от застраховка или много голяма премия. Ако вратата е защитена - нормални условия. Така например, доколкото знам, жители на първи етаж не застраховат срещу наводнения. Или страх от "драконовски"



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: greenmasterbg
Категория: Бизнес
Прочетен: 106059
Постинги: 19
Коментари: 3
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930